Міська рада Львова продає приміщення на Дорошенка за понад 52 мільйони гривень

2573 0
Будинок на Дорошенка, 6 є пам’яткою архітектури місцевого значення.
Фото: управління комунальної власності ЛМР

Фото: управління комунальної власності ЛМР

Управління комунальної власності ЛМР виставило на продаж нежитлові приміщення першого та другого поверхів будинків на вулиці Дорошенка. 6 та 8. Відповідні торги оприлюднили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: На площі Ринок продають приміщення у кам’яницях за 95 млн гривень

Загальна площа приміщень становить 933,5 кв. м. На аукціон виставили нежитлові приміщення другого поверху на Дорошенка, 6, які є пам’яткою архітектури місцевого значення, та приміщення підвалу, першого і другого поверхів на Дорошенка, 8.

Аукціон запланували провести 12 серпня. Очікувана вартість приміщень становить 52,4 млн. Додамо, що обидва будинки є триповерховими. Нині тут розташовані кафе, магазин та аптека.

Читайте також: Віллу на Тернопільській продали за 5,7 млн гривень

Нагадаємо, торік у межах малої приватизації. львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський придбав 4-поверховий будинок на Дорошенка. 37 за 16,9 млн гривень.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!