Міська рада відсудила зупинку громадського транспорту в готелю «Львів»

2314 0
Готель «Львів» намагався скасувати зупинку заради облаштування парковки.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Міська влада в апеляційному суді відстояла зупинку громадського транспорту на просп. Чорновола та односторонній рух по вул. Куліша, які раніше через суд першої інстанції ліквідував готель «Львів».  Відповідна постанова Львівського апеляційного адміністративного адмінсуду від 30 листопада оприлюднена в реєстрі судових рішень. Про це повідмляє Zaxid.net.

Читайте також: 5 гривень. У Львові пропонують компромісний тариф на проїхд у маршрутках

Таким чином, у місті можуть бути впроваджені в дію рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху про масштабні зміни організації руху в центральній частині міста. При цьому зупинка громадського транспорту має лишитись поблизу готелю «Львів».

Нагадаємо, раніше готель «Львів» подав у суд на міську владу з вимогами прибрати зупинку громадського транспорту на початку проспекту Чорновола.

У 2016 році комісія з безпеки дорожнього руху Львівської міської ради проголосувала за внесення змін у схему організації дорожнього руху на просп. Чорновола, вул. Куліша та прилеглих вулиць і площ.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!