Львів виділив 25 млн гривень на компенсацію для перевізників сміття

1760 0
За це рішення члени виконкому проголосували на сьогоднішньому засіданні.
фото: expres.ua

фото: expres.ua

Виконком міської ради Львова виділив з загального фонду бюджету міста 25 млн гривень субвенції для обласного бюджету на компенсацію для перевізників, які вивозять сміття зі Львова.

Як сказав міський голова Львова Андрій Садовий, «Ми платимо за те, щоби вони виконували функцію».

«Це золота ціна, але безпека громади важливіша», – сказав мер Львова.

Читайте також: Львів'ян просять повідомляти про переповнені смітники

Після засідання виконкому Андрій Садовий, коментуючи це рішення, сказав журналістам, що це ультиматум, але іншої ради поки що нема. Він додав, що не знає, на що конкретно підуть ці кошти.

Нагадаємо, депутати міської ради після понад семигодинного обговорення в рамках робочої групи проголосували за проект ухвали «Про організацію вивозу твердих побутових відходів у місті Львові до 30.06 2019», згідно з якою Львівська ОДА отримує повноваження на вивіз та захоронення сміття зі Львова.

ЛМР зобов’язується до 10 липня виділити 150 млн грн як компенсацію видатків перевізників. І ще 300 млн грн на цю ж ціль місто має передбачити в 2018 році, на першу половину 2019 року – ще 150 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!