Міська рада виділила трьом школам майже 6 мільйонів

1979 0
Кошти надійшли з державного бюджету як субвенції на соціально-економічний розвиток.
фото: golospravdy.com

фото: golospravdy.com

Депутати Львівської міської ради на сьогоднішній сесії розподілили кошти, які надійшли до міської скарбниці з державного бюджету. Згідно з рішенням уряду від 29 вересня, Львову на освітні потреби додали 5,809 млн грн.

Читайте також: Майже для 80-ти шкіл Львова придбають інтерактивні панелі. Відео

Відтак, міські обранці проголосували за те, щоби ці кошти були скеровані на реконструкцію середньої школи №41 в Брюховичах, реконструкцію даху школи №5 та купівлю комп’ютерної техніки для СШ №46.

Також депутати перерозподілили 619 тисяч грн із загальної частини бюджету перевели в бюджет розвитку. За ці кошти закуплять обладнання і предмети довгострокового користування для Львівського фізико-математичного ліцею. Ще 92 тисячі грн вирішили надати для придбання обладнання і предметів довгострокового користування для приватному навчальному закладу ПП «Ерудит».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!