Політична реклама

Міськрада дозволила торгувати динями та кавунами у Львові у 15 місцях

1171 0
У Львові торгувати баштанними можна лише у 15 місцях. Для впорядкування торгівлі баштанними та забезпечення мешканців якісними баштанними культурами, виконком затвердив місця сезонної торгівлі кавунами та динями, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У Залізничному районі для сезонної торгівлі баштанними культурами виділили місця на вул. Патона, 2, вул. Петлюри, 2, вул. Широкій, 55-вул. Низинній, 17, вул. Широкій-вул. Суботівській та вул. Широкій-вул. Сайво. 

Жителі Личаківського району зможуть купити кавуни та дині на вул. Дж. Вашингтона, 5-а, вул. Личаківській-вул.Тракт Шлинянський, вул. Пасічній, 55 та вул. Пасічній-вул. Китайській,2.

У Сихівському районі баштанними можна торгувати на вул. Коломийській, 2, вул. Панаса Мирного – вул. Проф. П. Буйка та на просп. Червоної Калини, 109-113. Також три місця сезонної торгівлі виділили і в Шевченківському районі міста: вул. Мазепи, 11, вул. Б. Хмельницького, 225 та просп. Чорновола, 65.

Для отримання листа-погодження на торгівлю баштанними, підприємці повинні подати заяву до Центру обслуговування мешканців із копією дозволу санепідемстанції та копією свідоцтва про державну реєстрацію.

Баштанні культури повинні реалізовуватись лише з спеціальних металевих контейнерів – «сіток». За однією адресою може розміщуватись лише один такий металевий контейнер.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!