Міськрада хоче за понад 145 млн грн продати землю у промисловій зоні «Сигнівка»

2558 0
Місто виставило на продаж 4 земельні ділянки.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Міська рада продає 4 земельні ділянки, розміщені у промисловій зоні «Сигнівка». Загальна стартова ціна землі на цих торгах становить 145,7 млн грн. Заявки на участь в торгах прийматимуть до 21 жовтня. 

Читайте також: У Львові затвердили програму розвитку промислових зон Сигнівки та Рясного-2

«Землю у промзонах продавали і раніше, проте зазвичай йшлося про одну-дві земельні ділянки. Більшість землі продавали під індивідуальну чи багатоповерхову житлову забудову та комерційні потреби. Цього року пропонують одразу 4 земельні ділянки загальною площею 27,8 га, розміщені в одній промзоні – це ділянки площею 3,8 га, 2,6 га, 18,8 га і 2,5 га»,  – зазначають у департаменті містобудування.

Ще одну земельну ділянку площею 4,6 га, що на вулиці Вернадського, виставляють на аукціон під будівництво медичних закладів на правах оренди. На цю ділянку вже розробили детальний план. 

Читайте також: У Львові затвердили межі індустріального парку «Сигнівка»

Нагадаємо, що концепцію розвитку індустріальної зони «Сигнівка» загальною площею понад 52 га ухвалили ще у 2017 році. Індустріальний парк мали почати будувати у 2019 році. Очікувалося, що в ньому буде до 6 тисяч робочих місць. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!