На Львівщині вже 15 хворих на коронавірус

2866 0
Хоча за даними Центру громадського здоров'я, їх 14.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

За даними міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції COVID-2019 у Львові, станом на 8:00 на Львівщині підтверджено 15 випадків інфікування коронавірусом, 2 людини одужали. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Водночас у Центрі громадського здорров'я України, який збирає всі офіційні дані про хворих, повідомляють про 14 підтверджених випадків на Львівщині станом на 10:00 4 квітня. У коментарі Tvoemisto.tv у міськраді Львова зазначили, що дані про хворих отримують від Львівської обласної клінічної інфекційної лікарніо, але різницю за інформацією ЦГЗ, що трапляється вже не вперше, не пояснили.

Загалом, кажуть в ЛМР, до обласної інфекційної лікарні звернулись 332 людини, госпіталізовано — 149. Станом на зараз у лікарні перебувають 50 пацієнтів, на самоізоляції — 183 людини, виписано — 99. Одна людина підключена до апарату ШВЛ. Загалом діагноз інфікування коронавірусом не підтвердили у 206 пацієнтів, підтвердили — у 15, двоє людей одужали.

Інформацію про 15 хворих пізніше також озвучили в ЛОДА.

Читайте також: Як живуть на карантині різні міста світу. Розповіді очевидців

За даними МОЗ, в Україні зафіксовано 1096 випадків коронавірусної хвороби COVID-19 станом на 10:00 год 4 квітня, з них 78 дітей.

Серед усіх підтверджених 60% — люди віком від 30 до 59 років, 20,7% — від 60 до 100 років.

Усього зафіксовано 28 летальних випадків від COVID-19 в Україні, з яких 9 чоловіків та 19 жінок. 85% усіх померлих від COVID-19 мали важкі серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, новоутворення, захворювання нирок та легень, а в деяких осіб були поєднанні захворювання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!