Міськрада Львова обіцяє за тиждень впорядкувати табло у трамваях

2111 0
Деякі табло у Львові досі вказують на старі маршрути, за якими трамваї не курсують понад пів року.
Фото: Дем’ян Данилюк

Фото: Дем’ян Данилюк

Навести лад із табло в електротранспорті Львова, що встановлені на лобовому склі та збоку вагона, обіцяють за тиждень. Про це під час відкритого інтерв’ю Tvoemisto.tv, у межах проєкту «Реформи без ілюзій», розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: У Львові встановили нове електронне табло, яке повідомляє про рух транспорту

Маршрути деяких трамваїв змінили у травні, втім деякі трамваї досі курсують із неправильними табло: трамвай №9 почав курсувати до Підзамче, а на табло зазначена старий маршрут «Вокзал – Руська» або на трамваї №4, який сполучає Сихів та залізничний вокзал, можна зустріти табличку з написом «Торф’яна». А після відновлення трамвайного руху на площу Двірцеву трамваї туди почали їздити з саморобними написами.

«Це ганьба, і це треба швидко виправляти. Думаю за тиждень часу всі табло мають замінити. Ми будемо щодня перевіряти. За тиждень вони мають зникнути», – сказав Андрій Білий.

Щодо табло на автобусах, посадовець зазначив, що спілкувався з туристами, які кажуть, що користуються електронними сервісами й здебільшо з вокзалу їздять трамваями, а в центрі міста автобусами практично не користуються. Втім і ці табло пообіцяв перевірити.

Читайте також: У чат-боті Lvivcstyhelper з’явилась інформація про рух громадського транспорту Львова

Додамо, що електронні табло у громадському транспорті працюють у трамваях «Електрон» та берлінських Tatra KT4, які торік придбали для Львова. У автобусах електронні табло розміщенні на машинах «МАЗ», «Електрон» та «Атаман». Решта моделей транспорту курсують або із надрукованими, або із саморобними табло.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!