Міськрада підтримала петицію про тролейбус до Рясного

3889 0
До наступної сесії департамент житлового господарства та інфраструктури має підготувати дорожню карту з виконання цієї петиції.
ілюстративне фото: alltransua.com

ілюстративне фото: alltransua.com

На сесії Львівської міської ради підтримали петицію про покращення транспортного сполучення мікрорайону Рясне з іншими районами Львова.

Читайте також: (Не)забуте Богом Рясне. Репортаж із найвіддаленішого закутка Львова

Зокрема автор петиції Роман Дуда вимагав зарезервувати земельні ділянки для будівницьва нових вулиць з мікрорайону до Левандівки та до вулиці Тунельної, сполучити Рясне з приміським вокзалом, лікарнею швидкою допомоги, Сиховом та іншими районами, а також збудувати електричну мережу для запуску в район тролейбуса, що передбачено генеральним планом Львова. Тож до наступної сесії департамент житлового господарства та інфраструктури має підготувати дорожню карту з виконання цієї петиції.

Читайте також: На які маршрути варто випустити нові автобуси у Львові

Нагадаємо, до Рясного з центру міста курсує автобус №6а. Також у жовтні до Рясного з площі Кропивницького почав курсувати експериментальний маршрут, який їде через Левандівку, вулицю Сяйво та приміський вокзал.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!