Міськрада Пустомит заборонила забудову берегів озера Наварія

4603 0
Територію визнали рекреаційною зоною, а учасникам АТО виділять землю в іншому місці.
фото: Rivnefish

фото: Rivnefish

Учора, 17 жовтня, депутати Пустомитівської міськради одноголосно заборонили забудову берегів озера Наварія, інформує прес-служба міськради Пустомит.

Ідеться про землю, що Львівська облдержадміністрація хотіла віддати 83 учасникам АТО. Проте журналісти з’ясували, що більшість людей з цього переліку жодним чином не пов’язана з військовими. Мешканці Пустомитівської ОТГ та ветерани не раз пікетували ЛОДА та вимагали продовжити розслідування щодо виділення землі. 

Читайте також: У Львові на хабарі затримали посадовця Збройних Сил України

У ЛОДА тоді провели службове розслідування, проте порушень не побачили. Пізніше з’ясувалося, що ділянки біля озера не були призначені для учасників АТО.

Сесія вирішила заборонити будь-яке будівництво на берегах озера в межах зелених насаджень і визнати цю територію рекреаційною. Учасникам АТО землю виділять в урочищі «Старий кар'єр». Для виконання рішення має бути створена робоча група з місцевих мешканців, громадських активістів, учасників АТО та представників місцевої влади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!