Міськраду Львова просять не зупиняти громадський транспорт через свято торгового центру

3912 0
Приводом стало рішення про обмеження руху тролейбусу №13 у зв’язку зі святкуванням річниці ТРЦ «Форум».
фото: lviv.vgorode.ua

фото: lviv.vgorode.ua

Громадська організація «Зручне місто» направила до міської ради звернення з вимого переглянути рішення щодо обмеження руху тролейбусу 23-го вересня. Про це йдеться н сторінці організації у Facebook. У зверненні йдеться, що обмеження руху тролейбуса призведе до збитків «Львівелектротрансу», а пасажири мало поінформовані про зміни у русі транспорту. 
 
«Також вимагаємо переглянути політику міської влади щодо перекриття маршрутів електротранспорту міста у зв’язку із комерційними чи релігійними подіями, які стали надто частим явищем у місті», — йдеться у зверненні. 
 
У дописі наголошується, що під час Форуму видавців у Львові міська рада не дала дозволу обмежити рух по вулиці Коперника та не погодила обмеження руху частиною вулиці Дорошенка для проведення заходів до Всесвітнього дня без автомобіля, що відзначається 22 вересня.
 
Нагадаємо, в суботу, 23 вересня, у зв’язку зі святкуванням 2-ї річниці ТЦ «Forum Lviv» буде обмежено рух транспорту. За даними прес-служби Львівської міської ради, рух автотранспорту буде обмежено з 19.00 до 22.00 год.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!