Андрій Садовий не вірить у дистанційне навчання

7611 0
У місті нині 64 учні хворі на Covid-19.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

Міський голова Львова Андрій Садовий проти дистанційного навчання у школах міста. Про це він розповів в ефірі Тvoemisto.tv.

«Вищим навчальним закладам у рішенні уряду рекомендують йти на місяць на дистанційне навчання. Я не вірю в дистанційне навчання, категорично його не підтримуватиму для львівських шкіл.

Виняток – клас у якому є дитина хвора на Covid-19, такі класи переходять на дистанційне навчання. Станом на сьогодні у Львові таких 24 , але ці школи працюють», – повідомив міський голова. 

Він також додав, за ранковою статистикою за 13 жовтня, у місті 64 учні хворі на Covid-19, також хворі 85 працівників шкіл – це вчителі та технічні працівники.

Нагадаємо, у львівських школах осінні канікули можуть початися з 19 жовтня, а не з цього четверга, 15 жовтня, як рекомендує Міністерство освіти.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!