Міст на об'їзній дорозі Львова обіцяють відкрити до кінця року

3586 0
Шляхопровід на дорозі Західний обхід Львова (7-й кілометр) у селі Холодновідка Пустомитівського району ремонтують ще з лютого. Однак поки що там не виконали навіть половини робіт. Водії змушені об'їжджати міст розбитою дорогою.
Фото: zz.te.ua

Фото: zz.te.ua

Натомість, працівники фірми-підрядника запевняють, що не можуть виконувати роботи згідно з графіком, бо не мають усіх будівельних матеріалів, також їм не виплачують зарплатню. Окрім того, ускладнює роботу і залізнична колія, яка проходить під мостом, пише ZAXID.NET.

"Складно швидко працювати, бо міст можна ремонтувати лише тоді, коли під ним не ходять потяги. Адже тут є залізнична колія. Це нам, окрім постійної нестачі грошей, також ускладнює роботу", – пояснив прораб.

У Службі автомобільних доріг запевняють, що міст здадуть в експлуатацію до кінця року, хоч мали завершити усі роботи до жовтня.

"11,5 мільйонів на папері виділили. По факту ми жодних грошей не отримали. Всі роботи підрядник веде за власні гроші", – наголосила речник Служби автомобільних робіт Тетяна Парубій.

Нагадаємо, міст на об'їзній дорозі Львова закрили на початку лютого через аварійний стан. Його не ремонтували з 60-х років минулого століття.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!