Міст на вулиці Княгині Ольги у Львові став синьо-жовтим

4434 2
Вчора, 4 липня, активісти розмалювати синіми і жовтими фарбами міст, що розташований на вул. Княгині Ольги. У акції взяли участь близько 30 людей, що скоординувались через соцмережі. На фарбування мосту витратили 1300 грн та 4 години.
Фото активістів

Фото активістів

Наразі розфарбували лише третину мосту, іншу частину планують пофарбувати пізніше, 9 або 11 серпня. Окрім власних коштів, активісти зібрали і 700 грн від небайдужих львів'ян.

Зараз пофарбували тільки частину цього мосту та стовпи довкола нього, розповів tvoemisto.tv організатор акції Андрій Єнак.

Також організатори мають на меті розмалювати й інші мости у Львові. Для цього зв'язались із ще однією організацією, яка займається подібними проектами, аби спільними зусиллями зробити місто патріотичнішим.

Із районною адміністрацією та міліцією активісти своїх дій не узгоджували, однак, сподіваються, що ніхто не сприйме їхні дії, як акт вандалізму. 


Читайте також:
6 Серпня, 2014 15:24
Р Мда, тоже не розумію такого ідіотизму.
На фронті солдатам касок, жилетів не вистарчає, а ті фігньою займаються...
5 Серпня, 2014 23:00
Тарас Патріотичні настрої активістів звичайно вітаютьсь. Ржаві елементи конструкції моста давно треба було покрити захисною фарбою. Проте ніхто не врахував наявність автомобілів на стоянці під мостом. Автомобілі розташовані на автостоянці таким чином, що на 15-30 см автомобіль стоїть за межами конструкції моста. Про вітер також забули. Сьогодні власники автомобілів активно чистили свої капоти від фарби. Деякі власники взагалі не знають про наявність фарби. При повному висиханні фарби буде проблематично відчистити автомобіль. А багато власників автомобілів чекають 9-10 серпня. Про свої дії необхідно було попередити автостоянку. Патріотизм перетворився в РАГУЛІЗМ.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!