Міста на передовій. Завтра у Києві пройде міжнародний саміт мерів

705 0
Tvoemisto.tv включатиметься наживо під час спілкування з мерами та експертами з розвитку міст.

Завтра, 28 вересня, в Києві відбудеться четвертий Міжнародний саміт мерів, організований Western NIS Enterprise Fund, за участі понад 130 очільників міст, представників бізнесу, центральної влади та експертів з України, Німеччини, США, Португалії, Албанії. 

Темою саміту стане «Міста на передовій: розвиток попри глобальні виклики», а Tvoemisto.tv матиме свою студію, з якої включатиметься наживо під час спілкування з мерами та експертами з розвитку міст. 

На заході передбачено панельні дискусії на теми глобальних трендів розвитку міст, взаємодії між локальною та центральною владою, залучення інвестицій, інклюзивності тощо. Також, 10 мерів українських міст презентують успішні проекти у своїх містах, реалізованих в період боротьби з пандемією.

«Очікування жителів від влади все більше зростають, а рішення доводиться приймати часто нагальні, але стратегічні. Міста опинились на передовій – коли треба долати глобальні виклики, але також забезпечити розвиток та якість життя для мешканців. Лише в співпраці та за участі громади можна досягти результату», – каже засновниця Міжнародного саміту мерів Ірина Озимок. 

Оскільки з кінця 2019 року перед мерами постала проблема боротьби з пандемією з одночасним забезпеченням подальшого розвитку, то вони опинилися перед важливими рішеннями. На Саміті можна буде дізнатися, чи був успішним цей процес та які рішення були найефективнішими. 

Додамо, що міжнародний саміт мерів 2021 проходитиме 28 вересня в Києві, в UNIT City, за адресою: вул. Дорогожицька, 3. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!