Місто просить перевірити законність діяльності «Яндекс.Таксі» у Львові

3392 4
Міська рада Львова звернулась в Укртрансбезпеку щодо законності діяльності сервісу пасажирських перевезень «Яндекс. Таксі».
фото: biz.nv.ua

фото: biz.nv.ua

Львівська міська рада, відповідно до своїх повноважень, не регулює діяльність таксі та не видає дозволів, — повідомляють у прес-службі ЛМР. Однак, управління транспорту звернулось з офіційним листом до Управління Укртрансбезпеки у Львівській області щодо законності діяльності цього сервісу пасажирських перевезень.

«Окрім того, видано наказ про демонтаж зовнішньої реклами бренду «Яндекс. Таксі», яка розміщена по місту без погоджень. Як повідомили в КП «Адміністративно-технічне управління» уже демонтовано 70 табличок», — інформують в департаменті економічного розвитку міста.

Читайте також: Яндекс інфляції гідності

Нагадаємо, міський голова Андрій Садовий у відповідь на звернення депутата від БПП Петра Адамика висловив свою позицію щодо діяльності російського оператора.

«Оператор не буде працювати, якщо його послугами не будуть користуватись. Вибирайте неросійські товари і послуги. Зокрема, в четвер у Львові стартує UBER. Вибір за вами. Є ціна, є якість, а є внутрішня позиція», — зазначив міський очільник на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: Uber у Львові: чого чекати від сервісу таксі, який стартує наступного місяця 

Додамо, Львів став п'ятим містом України, де запрацював російський сервіс «Яндекс.Таксі». У минулому році він був запущений в Києві, Харкові та Дніпрі, а на початку цього місяця — в Одесі. Крім України сервіс доступний ще в п'яти країнах: Вірменії, Білорусі, Грузії, Казахстані та Росії. 

Опублікувала Марічка Мишок

26 Лютого, 2017 20:11
Адріан Якщо українці не можуть зробити нормальне таксі , то хай вже москалі зро[***]
21 Лютого, 2017 21:54
Г. Самолюк Яндекс таксі — це з російські шпигуни, що їздять по місту і вивчають ситуацію, настрої людей, месця знаходження об'єктів тощо.
Невже це так нн зрозуміло?!
21 Лютого, 2017 21:54
Г. Самолюк Яндекс таксі — це з російські шпигуни, що їздять по місту і вивчають ситуацію, настрої людей, месця знаходження об'єктів тощо.
Невже це так нн зрозуміло?!
21 Лютого, 2017 10:54
321 Користуватися треба тим, що економічно вигідно. Ідеологія втрачає сенс там , де є матеріальний інтерес.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!