Політична реклама

Мер Львова пропонує змінити місцеву владу ще до виборів Президента

1400 0
Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що зміни у сфері місцевого самоврядування, про які говорять вже 23 роки, можуть і мають відбутися вже у квітні – травні.

Про це, зокрема, говоритимуть на Львівському форумі місцевого самоврядування, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

«У четвер у нас відкривається Форум місцевого самоврядування. Буде віце – прем’єр – міністр з регіональної політики Володимир Гройсман, буде міністр економіки, міністр юстиції, має бути міністр фінансів, будуть серйозні панельні дискусії. Я б хотів, щоб ті зміни, про які ми говорили 23 роки, що треба підтримувати місцеве самоврядування, відбулися до президентських виборів. Щоб це не була фішка виборчої кампанії, а після виборів про все забули. Сьогодні є вся можливість і в парламенті, і  в уряді зробити зміни вже зараз, в квітні – травні», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

28-29 березня у Львові пройде Форум місцевого самоврядування «Місцева влада: відповідальність без повноважень», присвячений проблемі розриву повноважень та зобов’язань органів місцевого самоврядування.

Завданням цьогорічного Форуму є привернення уваги міжнародного співтовариства та українського суспільства до нових умов функціонування місцевої влади.

Також під час зустрічей планують виробити спільне бачення та узгодити дії органів місцевого самоврядування українських міст, створити майданчик для діалогу між представниками органів місцевого самоврядування та центральних органів влади в Україні та прийняти резолюцію мерів українських міст до центральних органів влади, яку скерувати Президентові України, Кабінету міністрів, Верховній раді України, українській та міжнародній спільноті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!