Місця під нові пункти пропуску на кордоні з Польщею обиратимуть за допомогою авіації

3449 1
На жовтень та листопад заплановано обліт перспективних пунктів пропуску і огляд тих, що уже діють.
ФОТО: FACEBOOK.COM/ZAHIDNUY.KORDON

ФОТО: FACEBOOK.COM/ZAHIDNUY.KORDON

Домовленості про обліт українсько-польського прикордоння було досягнуто під час Міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва.

«Для нас стратегічним є майбутній пункт пропуску "Боберка – Смольник". Розуміємо, що вже зараз рівень транспортної інфраструктури в Турківському районі дозволяє говорити про те, що ми в межах року збудуємо дорогу до Боберки, і можемо паралельно розгортати проектні роботи по вказаному пункту пропуску. Одночасно будемо допомагати нашим колегам із Закарпатської області з пунктом пропуску "Лубня – Волосате" та Волинської – "Адамчуки – Збереже"», – цитує прес-служба слова голови Львівської облради Олександра Ганущина.

Згідно з попередніми планами, на зведення нових пунктів пропуску планують витратити до трьох років.

Нагадаємо, що на початку вересня після зустрічі із маршалом сенату Польщі Станіславом Карчевським, голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив про те, що у 2018 році заплановано відкрити 4 нові переходи із Польщею, два знаходитимуться на Львівщині, один на Волині і один на Закарпатті. 

Патрнерська публікація


Читайте також:
23 Вересня, 2017 00:47
Юрій Блін передвідкритям нових пунктів пропуску збудуйте дороги до інших!!! Будомишель просто жесть дороги немає!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!