Політична реклама

Місця продажу кавунів і динь у Львові змінено

1640 0
23 серпня виконавчий комітет Львівської міськради вніс зміни до рішення про місця сезонної торгівлі баштанними культурами на території Львова 2012 року.

Зокрема, замість перехрестя вулиці Широкої-Сяйво тепер дозволено торгувати кавунами та динями за адресою вул. Сяйво, 11. Також продавати баштанні культури можна на вул. Трильовського, 29, замість перехрестя вул. П. Мирного-професора П. Буйка.

Нагадаємо, у Залізничному районі для сезонної торгівлі баштанними культурами виділили місця на вул. Патона, 2, вул. Петлюри, 2, перехрестях вул. Широкій, 55-вул. Низинній, 17, вул. Широкій-вул. Суботівській та вул. Широкій-вул. Сайво.

Мешканці Личаківського району зможуть купити кавуни та дині на вул. Дж. Вашингтона, 5-а, перехресті вул. Личаківській-вул.Тракт Глинянський, вул. Пасічній, 55 та перехресті вул. Пасічній-вул. Китайській, 2.

У Сихівському районі баштанними можна торгувати на вул. Коломийській, 2, перехресті вул. Панаса Мирного – вул. Проф. П. Буйка та на просп. Червоної Калини, 109-113.

Також три місця сезонної торгівлі виділили і в Шевченківському районі міста: вул. Мазепи, 11, вул. Б. Хмельницького, 225 та просп. Чорновола, 65.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!