Місяць роботи патрульної поліції Львова у цифрах. Інфографіка

3415 0
Пропонуємо вам інфографіку, у якій йдеться про результати першого місяця роботи нової патрульної поліції у Львові.
Фото: portal.lviv.ua, gazeta.lviv.ua, dailylviv.com, rbc.ua, galfinance.com.ua

Фото: portal.lviv.ua, gazeta.lviv.ua, dailylviv.com, rbc.ua, galfinance.com.ua

За місяць роботи патрульної поліції у Львові на лінію 102 надійшло майже 17 тисяч викликів. За словами керівника львівської поліції Юрія Зозулі, кількість викликів по районах є більш-менш однаковою – 2,5-3 тисячі. Зараз поліція працює над часом реагування на ці виклики, адже поки що, у середньому, патрульні виїжджають на місце події впродовж 10 хвилин, що, на думку головного копа Львова, забагато. Зозуля додав, що пріоритетом для поліцейських також стане зменшення часу виконання завдання, передусім – оформлення ДТП, на що зараз йде приблизно 40 хвилин.

Читайте також: Поліція чи міліція. Хто за що відповідає у Львові?

Нагадаємо, львівська поліція вирішила взятися і за пішоходів, які порушують правила дорожнього руху. Відтак на них тепер чекають штрафи за перетин дороги у невстановленому місці. Штраф за перетин дороги у недозволеному місці становить 51 гривень.

За матеріалами ТСН, Zaxid.net

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!