Мій татко не повернувся з війни. У Львові започаткували проєкт про дітей полеглих захисників

2643 0
Це – серія фотографій дітей із Львівщини, батьки яких загинули у новітній російсько-українській війні на Донбасі.
фото: музей гідності

фото: музей гідності

У червні цього року Музей Гідності у Львові презентував проєкт під назвою «Мій татко не повернувся з війни». Це – серія фотографій дітей із Львівщини, батьки яких загинули у новітній російсько-українській війні на Донбасі.

«Вони – усі різні, у кожного є свої вподобання та захоплення, вони радіють та сумують, граються та мріють. Усе, як у мільйонів дітей на цій планеті Земля. Тільки бракує їм одного-єдиного – татуся, який віддав своє життя за мирне небо над головами усіх діточок України», – йдеться в повідомленні Музею у Фейсбуку.

Нині проєкт продовжується і на світлинах відомого львівського науковця та фотографа Сергія Глотова – діти учасника АТО, бійця НГУ Любомира Мердуха, командира взводу 24-ої механізованої бригади Андрія Родича, командира взводу 146-й окремого ремонтно-відновлювальний полку Володимира Савонюка та учасника АТО Андрія Шостацького.

Валерія Савонюк (14 років) вивчає мови. Вона переконана, що немає нічого цікавішого, ніж пізнавати світ, мандрувати та спілкуватися із людьми. У  майбутньому Валерія обов’язково стане перекладачем аби долати бар’єри, котрі роз’єднують людей.

Вероніка Родич (13 років) дуже цілеспрямована та мотивована дівчинка. Попри свій юний вік, вже чітко бачить своє майбутнє. А у майбутньому Вероніка відстоюватиме правду, адже мріє стати юристом.

Каріна Шостацька (11 років) неймовірно позитивна та цікава дівчинка. У неї дуже творчий підхід до дорослого життя. Каріна мріє його фарбувати у найрізноманітніші кольори. І все це цілком можливе, бо дівчинка мріє стати майстром тату.

Нагадаємо, що проєкт започаткували цьогоріч до Дня захисту дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!