Між Харковом та Сумами розбили групу російських військ, що прямувала на Київ

6481 0
Оперативні можливості РФ дуже далекі від масованих бомбардувань і фінальних штурмів, якщо не штурмів взагалі.
Колона російських військ на підході до Києва (Фото:Maxar Technologies)

Колона російських військ на підході до Києва (Фото:Maxar Technologies)

Між Харковом та Сумами формувалося величезне угруповання військ Росії, яке мало йти на Київ. Його більше немає, заявив в ефірі марафону українського каналу радник глави Офісу президента Олексій Арестович, – передає Ліга.нет.

«Розчинили між Харковом та Сумами величезне оперативне угруповання. Його тепер немає. Частково вбито, частково перекинуто під Харків і там же зупинено, частково відійшло та зализує рани», – сказав він.

Читайте також: Російські окупанти нанесли авіаудар по центральній площі Харкова. Відео 

Арестович додав, що оперативні можливості РФ дуже далекі від масованих бомбардувань і фінальних штурмів, якщо не штурмів взагалі. За його словами, за останню добу російські війська практично не просунулися: на Харківщині їх вибили з Чугуєва, б'ють їх під Миколаєвом, під Києвом їх накривають артилерією – за 10 днів війська РФ не пройшли маленькі передмістя, Бучу та Гостомель.

«Не треба боятися. Російська армія не сильна, вона просто довга. Ми їх потихеньку, як салямі, з'їмо», – підсумував Арестович.

Нагадаємо, що дезертирство серед окупантів стає масовим – загарбники тікають з війська навіть по дорозі в Україну. Російський полонений технік здійснив декілька «ходок» із Криму в Херсонську та Миколаївську області і добре бачив масштаби дезертирства.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!