Між Львовом та Києвом запустять додаткові авіарейси. Розклад

1907 0
З 10-го квітня авіакомпанія "Мотор Січ" збільшить число польотів між Києвом і Львовом з чотирьох до шести рейсів в тиждень.
фото: inquisitr.com

фото: inquisitr.com

Рейси з Києва виконуватимуться з понеділка по п'ятницю о 10:00, в суботу – об 11:00. Польоти зі Львова – з понеділка по п'ятницю о 17:50 та в неділю о 18:00. Час у дорозі становитиме 1 годину 20 хвилин. На лінії заявлений літак Ан-140. Також компанія "Мотор Січ" періодично ставить на маршрут "Київ-Львів" літак Ан-24, – інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: США та лоукостери. Директорка Львівського аеропорту поділилася стратегією

Додамо, зараз прямі рейси між Києвом і Львовом виконують дві авіакомпанії – "Мотор Січ" з аеропорту Жуляни і МАУ з Борисполя.

Нагадаємо, 15-го березня, ірландський лоукостер Ryanair оголосив про відкриття рейсів зі Львова до Кракова, Будапешта, Берліна, Лондона, Вроцлава, Меммінгена та Ейндховена.  Мінімальна заявлена ціна авіаквитка становитиме 19,99 євро в один бік.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!