Між Львовом та Запоріжжям хочуть налагодити аеросполучення

2057 0
Міський голова Львова Андрій Садовий запропонував Запоріжжю обговорити можливість прямого авіасполучення між містами. Крім того, він порадив Запоріжжю розвивати туризм, особливо промисловий.
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

"У Запоріжжі я другий раз у житті. Місто, насправді, потужне і масштабне – Хортиця, Дніпро. Це вражає. Але у мене виникло враження, що місто трохи недолюблене. Потрібно більше любові. Потрібно приділяти більше уваги людям, комфорту їх життя. Якщо ми хочемо, щоб сюди приїжджали люди, вони повинні відчувати себе, як вдома", – переконаний Садовий, інформує місцеве видання Репортер.

Мер Львова також зазначив, що Запоріжжю потрібно більше працювати з європейськими фінансовими структурами, шукати гранти та інвестиції, як зараз роблять у Львові. За його словами, у Запоріжжя великий потенціал у сфері промислового туризму, окрім того, розвиток туристичної сфери - це нові робочі місця і приплив інвестицій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!