Між Україною і Білоруссю більше немає залізничного сполучення

2612 0
Очільник Укрзалізниці відмовився зазначити, з якого моменту відсутнє сполучення між країнами, аби не нашкодити білоруським залізничникам.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

В Україні більше немає залізничного сполучення з Білоруссю, тож окупанти не зможуть доставляти російську техніку залізницею. Про це в етері «Настоящего Времени» розповів очільник «Укрзаліниці» Олександр Камишін.

«Я звертався до білоруських залізничників не виконувати злочинні накази і не вести російські воєнні ешелони в Україну. Я можу сказати, що сполучення між Білоруссю та Україною немає», – розповів він.

Читайте також: росія використовує переговори щоби зміцнити позиції, - Міноборони

Очільник Укрзалізниці відмовився зазначити, з якого моменту відсутнє сполучення між країнами, аби не нашкодити білоруським залізничникам.

«Я не можу уточнювати деталі, але вдячний білоруським залізничникам за те, що вони роблять. Я вірю, що ці люди зможуть зупинити роботу залізниці Білорусі за напрямком перевезень військових ешелонів в бік України», – додав він.

Тож, через те, що залізничні шляхи у непридатному стані російська техніка з боку Білорусі не зможе проходити. Водночас заступниця міністра оборони Ганна Маляр вважає, що не варто недооцінювати небезпеку з боку Білорусі.

Нагадаємо, що на початку березня білоруси почали блокувати рух залізницею для того, щоб ускладнити переміщення вантажів воєнного призначення. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!