На правах реклами

Міжнародна IT-компанія Intetics Inc відкриває офіс у Львові

5072 1
Міжнародна IT-компанія з-понад 20-річною історією, одна з провідних світових атусорсингових компаній, заявила про розширення розробницьких центрів в Україні та відкриття нового офісу у Львові.

Відкриття нового офісу покликано закріпити лідерські позиції Intetics на ринку аутсорс розробки у Східній Європі. Львівський офіс Intetics став четвертим розробницьким центром в Україні і дев’ятим діючим офісом компанії.

На думку Бориса Концевого, президента і СЕО компанії, відкриття нового офісу у Львові – це черговий етап на шляху розвитку Intetics, який повністю відповідає стратегії компанії щодо розширення практики у Східній Європі.

«У 2017 році ми відкрили додатковий офіс у Харкові, зараз відкривається новий офіс в абсолютно новій для нас локації – у Львові. Нові центри розробки дають Intetics більше можливостей в сфері розширення наявних клієнтських проектів. Львівстратегічно важливе місто для нас. Згідно останніх даних, в ІТ індустрії Львова зайнято більше 20 тисяч спеціалістів. Щорічно львівські університети випускають 4,5 тис. ІТ спеціалістів. В середньому на 1000 львівян припадає більше 60 спеціалістів галузі ІТ. І це число постійно зростає.

Однією з важливих особливостей Львова є відкритість місцевої влади та широка мережа некомерційних організацій, які спільно з ІТ бізнесом працють для розвитку галузі ІТ. Цей фактор створює комфортні умови для внутрішньої міграції і, як наслідок, кількість ІТ спеціалістів у Львові лише зростає», – розповідає він.

Новий офіс Intetics буде знаходитись за адресою: вул. Личаківська 70А.

З актуальними вакансіями компанії у Львові можна ознайомитись тут.

Слідкуйте за новинами компанії у Facebook.

Коротко про Intetics

Intetics Inc. – міжнародна IT-компанія з-понад 20-річною історією, одна з провідних світових аутсорсингових компаній з центрами розробки в Білорусії (Мінськ), Україні (Київ, Львів, Харків) та Польщі (Краків) а також представництвами в США (Чикаго), Німеччині (Дюсельдорф) і Великобританії. Штаб -квартира Intetics Inc. Знаходиться у м. Нейплз, США. Intetics Inc. Вперше ввела і запатентувала поняття Offshore Dedicated Teams і Remote In-Sourcing і Predictive Software Engineering.

Intetics – це команда з більш ніж 500 спеціалістів, які працюють над проектами у сфері AI, IoT та роботизації для найбільших світових компаній (рівня Fortune 500). 



Читайте також:
22 Травня, 2018 21:26
Віка "В Білорусі"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!