Міжнародний автобусний лоукостер відкриває зі Львова рейси у Європу

8877 0
Заснована у Німеччині компанія FlixBus відкриває рейси зі Львова у Європу. Зокрема, потрапити можна буде до Польщі, Чехії, Німеччини та Австрії.
фото: raratravel.com

фото: raratravel.com

FlixBus активно розростається у Східній Європі і відкриває продаж квитків на рейси зі Львова. Серед доступних напрямків є Львів – Ряшів (Жешув), Краків, Катовіце, Богумін, Острава, Оломоуц, Брно, Парндорф та Відень.

Щоправда, це не власні рейси компанії FlixBus, а маршрути, що обслуговуються приватним чеським перевізником Leo Express. Компанії уклали угоду, згідно умов якої на сайті FlixBus можна придбати квитки компанії LeoExpress.

Також у продажу є квитки з Ужгорода та Мукачево.

Купити квитки можна на сайті flixbus.com

Завдяки співпраці FlixBus з багатьма перевізниками у Східній Європі вже зараз можна придбати квитки зі Львова на далекі напрямки, наприклад у Берлін, Братиславу, Будапешт, Мюнхен та інші міста. Щоправда в наявності лише поодинокі місця.

Вартість квитка до Амстердами складає 69 євро, до Берліну – 38 євро, у зворотньому напрямку є квитки вартістю 21 євро і 50 євро.

Джерело: lowcostavia

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!