Політична реклама

Міжнародний економічний форум у Львові пройде на "Арені-Львів"

1533 0
2 жовтня 2012 року у приміщенні прес-центру «Арени Львів» відбудеться ХІІ Міжнародний економічний форум «Стратегії. Інвестиції. Співробітництво». Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У межах форуму відбудуться зустрічі з членами урядів Східноєвропейських держав, політиками і фінансистами, експертами і лідерами міжнародного бізнесу.

«Серед основних завдань форуму – обговорення питань сучасної економічної політики та перспектив транскордонної співпраці у Східній Європі, аналіз сучасних викликів та презентація управлінських рішень, що дозволяють бути ефективними і конкурентоспроможними на глобальних ринках», – зазначено у повідомленні.

Окрім того, під час форуму планується також обговорення питань інвестицій та інновацій у сфері енергоефективності та ресурсозбереження, нові стратегії і програми у сфері міжрегіональної та транскордонної співпраці, підвищення конкурентоспроможності та диверсифікації економіки регіонів, основні тенденції світового продовольчого ринку і проблеми та перспективи українського агробізнесу.

Дізнатись більше про подію та зареєструватися для участі можна на сайті форуму.

Зазначимо, минулого року ХІ Міжнародний економічний форум проходив у Трускавці, онлайн-трансляцію Форуму забезпечувала продакшн-студія "Твоє місто".

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!