Міжнародний стартап-турнір GITR з фіналом у Нідерландах. Як взяти участь?

1541 0
Львів прийме один із локальних українських фіналів міжнародного турніру Get In The Ring. Переможець турніру в Роттердамі отримає інвестиції в сумі $ 25,000, а також менторський пакет.
Фото: indigo.co.ua, iruis.com, globalstartupbattle.co, wellmba.com

Фото: indigo.co.ua, iruis.com, globalstartupbattle.co, wellmba.com

Get In The Ring – міжнародний стартап-турнір, народжений в Нідерландах. За 3 роки він встиг охопити 64 країни, більше 5000 стартапів і кілька мільйонів глядачів. Основне завдання турніру –створювати платформу, яка допомагає об'єднувати по всьому світу 3 ключові складові: інвесторів, стартапи та їхніх шанувальників.

Формат проведення GITR: 5 раундів по 30 секунд, протягом яких стартапи один на один, без жодних презентацій, проходять пітчинг перед членами компетентного журі – фахівцями, інвесторами і менторами.

В Україні GITR пройде вперше за ліцензією хоста «Creative People Group» і охопить 5 міст: Одесу, Дніпропетровськ, Харків, Львів і Київ. 

П'ять стартапів-переможців кожного локального фіналу отримають можливість показати себе на національному фіналі (Київ, Україна, жовтень 2015). 

Переможець національного фіналу отримає можливість показати себе на регіональному європейському фіналі (Софія, Болгарія, січень 2016).

Інвестиції в сумі $ 25,000, а також менторський пакет отримає стартап, який переможе на міжнародному фіналі (Роттердам, Нідерланди, березень 2016).

Стартапи пройдуть через 3 етапи відбору:
I - всі стартапи – оцінка представниками Нідерландів через офіційний сайт GITR.
II - топ 50 стартапів – участь в попередніх відборах з експертами Creative People Group, LvBS, Startup Depot та Continuum. 
III – топ 10 стартапів – участь у локальному фіналі на рингу – у форматі відкритого шоу перед членами журі.

24 вересня в бізнес-інкубаторі Startup Depot відбудеться відбір стартапів для локального фіналу. Локальний фінал у Львові відбудеться о 17:00, 25 вересня у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS), за адресою вул. Хуторівка, 35а (конференц-зал).

Унікальна нагода позмагатися із кращими стартапами світу можлива при безкоштовній реєстрації до 20 вересня за посиланням. Охочі відвідати подію можуть зареєструватися тут

Контактна особа:
Михайло Корчагін
[email protected]
+38 [050] 478 23 08, +38 [096] 083 34 83

За даними Львівської бізнес-школи (LvBS)

Опублікував Ігор Саджениця

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!