Політична реклама

МНС хоче відновити перехід на літній час

1321 0
Навесні Україну можуть знову перевести на літній час. Повернення до нього лобіює Міністерство надзвичайних ситуацій.

"На моє особисте переконання, нам потрібно бути синхронними з Європою - Україна ж іде в Євросоюз, і якщо Європа переводить у березні стрілки, то і нам варто це зробити", - йдеться у зверненні глави відомства Віктора Балоги на сайті МНС.

Із його слів, міністерство внесе свої пропозиції для відповідного законопроекту, - повідомила газеті "Сегодня" прес-секретар Балоги Юлія Єршова.

Незважаючи на те, що тему часу, за яким треба жити країні, активно обговорювали майже два місяці, і депутати встигли спочатку скасувати переведення стрілок, а через місяць повернути його, схоже, питання ще не закрите.

Нагадаємо, 18 жовтня в Раді ухвалили проект постанови спікера Володимира Литвина "Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Верховної ради України "Про зміну порядку обчислення часу на території України".

У результаті українці перейшли на зимовий час в останню неділю жовтня, а Кабміну доручили в місячний термін врегулювати із залученням експертів всі нюанси справи, у тому числі вирішити, чи доцільно переходити на літній час в 2012-му.

Джерело: "Про Волинь"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!