Львів'янам пропонують безкоштовне спілкування та Інтернет

4004 0
З 15 червня львів’яни та мешканці області з новим тарифом «Смартфон ZERO» більше не платитимуть за дзвінки в мережі МТС та безлімітний мобільний інтернет. Такий тариф ексклюзивно доступний тільки львів’янам, мешканцям області та туристам, які відвідують Львів.
Фото: www.telegraph.co.uk, www.gazeta.lviv.ua, mostbook.info

Фото: www.telegraph.co.uk, www.gazeta.lviv.ua, mostbook.info

Як підключитися

Користувачами нового тарифу автоматично стануть всі абоненти Львівської області, які до того користувалися іншими тарифами передплати, інформують представники "МТС Україна". Нові абоненти можуть підключитися, придбавши стартовий пакет вартістю 20 грн. і здійснивши одноразове поповнення на 40 грн.

Переваги для людей з необхідністю постійного доступу до Інтернету

Абоненти, які завітали на Львівщину, спілкуватимуться та користуватимуться мобільним інтернетом на території області цілком безкоштовно, а щоденна абонентська плата, передбачена їх тарифами, не зніматиметься. Для тих, хто бажає користуватися швидкісним мобільним 3G інтернетом, в тарифі доступна послуга «3G Безліміт», вартість якої складає 50 грн. в місяць.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!