Політична реклама

Мобільний та макіяж спричиняють вугрову висипку

1268 0
Як і для будь-якого захворювання, для появи вугрової висипки є свої причини. Експерти-дерматологи з США встановили, що часто такими причинами є мобільний телефон та макіяж.

Як зазначає видання "ВКурсе", це:

Мобільний
Це головна причина появи вугрової висипки в районі вилиць. Ваш телефон — це вигрібна яма з величезною кількістю бактерій, які при зіткненні з ніжною шкірою Вашого обличчя не забудуть скористатися шансом і оселитися в порах.

Макіяж
Надлишок жиру або деяких інших речовин в косметиці також може викликати вугровий висип. Щоб уникнути цього фактора ризику, потрібно просто користуватися косметикою, яка є підходящою виключно для Вас і Вашого типу шкіри.

Медикаменти
Існує три основних медикаменти, які збільшують ризик виникнення вугрової висипки. Це преднізолон, кортизон і гідрокортизон. Є також деякі види ліків, які можуть збільшувати ризик акне в окремих людей за наявності у них певних особливостей метаболізму.

Лупа
Здатна викликати висипання на шкірі голови, і пошириться на лоб і також вилиці.

Руки
Задумайтеся, чи часто Ви чіпаєте шкіру свого обличчя руками? Якщо відповідь на це питання позитивна, то Ви також знаходитеся в зоні ризику з вугрової висипки.

Стрес
Стрес в організмі викликає підвищення рівня андрогенів, гормонів, що негативно впливають на метаболізм і призводять до зростання ризику виникнення акне. Приблизно аналогічну дію має також і брак сну.

Неправильне харчування
Занадто багато солодкого та жирного в раціоні найімовірніше призведе до висипань на обличчі. Особливо це актуально для підлітків і для людей з малим ступенем фізичної активності в повсякденному житті.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!