«Моїй Україні». Джамала за один вечір зібрала 67 млн євро на підтримку української армії

4990 0
Співачка зібрала кошти, виступаючи у фіналі нацвідбору Євробачення у Німеччині.
Фото: Instagram Джамали

Фото: Instagram Джамали

Українська співачка Джамала вчора виступала у фіналі національного відбору Євробачення-2022 у Німеччині, завдяки чому змогла зібрати 67 мільйонів євро на підтримку української армії. Артистка виступила з піснею «1944» про депортацію та геноцид кримських татар, з якою вона перемогла на Євробаченні у 2016 році. Таку суму вдалося зібрати завдяки голосуванню глядачів, які надсилали смс-повідомлення. Всі гроші скеровані на допомогу українським військовим.

Читайте також: Як допомогти українській армії. Реквізити

«67 000 000 євро було зібрано вчора під час національного відбору на Євробачення в Німеччині. Усе це — завдяки кожному з вас. Всі кошти будуть передані на підтримку України. Я вдячна всім, хто підтримує нас у боротьбі за право жити вдома. Будувати майбутнє під мирним небом. Слава Україні! Героям Слава!», – написала вона в Instagram.

Нагадаємо, що «Нова пошта» відкрила «гуманітарні куточки» для допомоги українським військовим та тимчасово переміщеним особам через російське вторгнення в Україну. Відправити посилку можна безкоштовно, не вказуючи адресата. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!