Мокрий сніг та +10. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1401 0
Наприкінці тижня обіцяють до 10-12 градусів тепла.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Сьогодні, 22 березня, у Львові протягом дня буде хмарно. Уранці йтиме сніг, водночас удень та ввечері – без опадів. Про це повідомляють на сайті Синоптика.

Температура протягом дня коливатиметься від 0 до 2 градусів із позначкою «плюс».

У вівторок, 23 березня, буде хмарно з проясненнями. До полудня опадів не очікують. У другій половині дня можливий дрібний дощ зі снігом, який до вечора повинен закінчитися. Іночі стовпчик термометра покаже -3, а вдень +2 грдуси.

У середу, 24 березня, у Львові буде ясна погода, без опадів. Уночі температура становитиме -2-4 градуси, а вдень +3.

Також ясна погода спостерігатиметься і в четвер, 25 березня. Удень прогнозують до 5 градусів тепла, вночі до 4 з позначкою «мінус».

Окрім цього, у п’ятницю, 26 березня, день так само обіцяє бути ясним, без опадів. Температурний максимум становитиме 6 градусів тепла.

Водночас на вихідних у Львові буде хмарно з проясненням, можливий невеликий дощ. Стовпчик термометра покаже максимум 10-12 градусів із позначкою «плюс».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!