Молодь Львова закликають написати, якою буде Україна через 5 років

1847 0
У Львові навпроти головного корпусу ЛНУ імені Франка встановили великий стенд, на якому кожен охочий може написати, якою він бачить нашу державу через 5 років. Аж до виборів інсталяція «кочуватиме» по різних локаціях Львова. Стенд встановили в межах проекту «Роби_вибори».

Встановлення інсталяції – перший захід в рамках цього проекту, наступна подія – запланована на 14 жовтня у coMMuna. Це зустріч з Танею Гаврилюк, солісткою фрік-кабаре Dakh Daughters і сольного проекту TanyaTanya (зареєструватись на зустріч). Львів'янка і одна з активних митців Євромайдану розповість про своє бачення взаємодії мистецтва і політики, інформують організатори.

«Роби_вибори» є аналогом кампанії «Rock the Vote», що вже понад 20 років ефективно діє в США. Заходи кампанії спрямовані на те, щоб молодий виборець почав краще орієнтуватись в суті й технології виборчого процесу, навчився критично й раціонально вибирати політичні преференції та не боявся захищати свій голос. Висока явка молоді стане двигуном суспільно-необхідних змін, що покликані вирішити низку необхідних питань для нашої країни в нелегкий період, які зараз особливо необхідні: від реформи правосуддя та повноцінного самоврядування на місцях.

Організатором кампанії стала ГО «Роби більше», основа якої – колишні активісти руху «Студентська координаційна рада», який був створений і брав участь у організації студентських протестів Євромайдану. 

Проект реалізується у трьох містах: Києві, Харкові та Львові. Кампанія передбачає різноманітні заходи: зустрічі з відомими людьми, концерти, інсталяції, а також інформування молоді про виборчий процес через соцмережі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!