Молодь Львова запрошують на дискусійну розмову про соцмережі

2248 2
У неділю, 10 липня, у Львові відбудеться відкрита дискусія молоді «Я, Ти і Фейсбук». Львів’ян запрошують долучатися до розмови про те, як не загубитися у соцмережах.
фото: facebook.com/rpendiuk

фото: facebook.com/rpendiuk

Організатори запрошують молодих львів’ян подискутувати про цікаві та важливі теми із відомими та фаховими людьми у рамках зустрічі «Я, Ти і Фейсбук». Участь в дискусії також візьмуть  психолог Наталка Ільчишин, львівський священик, настоятель Гарнізонного храму Петра і Павла о. Степан Сус, та засновник і один з керівників холдингу емоцій !Фест Андрій Худо.

«Не є таємницею, що багато молодих людей чимало часу проводять у соцмережах: вдома, в університеті, на роботі, в транспорті – повсюди люди не розстаються зі своїми ґаджетами. Спостерігаючи за цим явищем, хтось каже, що це особливість нашого часу, яку слід сприймати як даність. Натомість, інші люди б’ють на сполох, стверджуючи, що соціальні мережі руйнують справжні зв’язки між людьми

Формат зустрічі передбачає короткий вступ запрошених гостей, а опісля відкрита дискусія усіх учасників.

Початок зустрічі – о 16:00 годині. Місце: вул. Підвальна, 5 (Арсенал). Вхід – вільний.

Ініціатором таких зустрічей став єпископ УГКЦ Владика Венедикт, а організовуються зустрічі спільними зусиллями Львівської Бізнес-школи, Холдингу емоцій !Фест та Комісії у справах молоді УГКЦ. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
10 Липня, 2016 14:20
Ростислав Дякуючи "Твоєму місту", можна буде подивитись запис зустрічі.
9 Липня, 2016 23:06
Марія Чи буде онлайн трансляція зустрічі?
Чи хоча б відеозапис?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!