Молодь Львова запрошують подискутувати про сучасних чоловіків

1937 0
Супермен, підкаблучник, мачо, батько, лінивець, опора сім’ї – як тільки не називають чоловіків. А яким він є насправді? Яким він мріє бути? Яким його хочуть бачити його рідні та друзі? Яка мрія про нього в Бога? Пошукати відповідь на ці та інші запитання запрошують львів’ян у неділю, 25 вересня, о 18:00 годині в iHUB, що на вулиці Замкненій,9.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

«Перед кожним з нас щоденно постають десятки завдань та викликів, питань, на які необхідно знайти відповідь. Та не завжди вистачає часу чи можливості знайти відповіді на найглибші питання, зокрема про сенс власного життя, покликання чи цінності. Саме тому, запрошуємо усіх знайти дві години в неділю, щоб спробувати пошукати відповіді на питання про те, хто такий чоловік та яка його місія у ІІІ тисячолітті», – інформують організатори.

До участі у відкритій дискусії молоді запрошуються усі, хто небайдужий, має що сказати на цю тему, чи хоче почути думки інших людей.

Гостями дискусії будуть:

Владика Венедикт (Алексійчук) – Єпископ Української Греко-Католицької Церкви. Протосинкел Львівської Архиєпархії. Владика чимало часу присвячує зустрічам із різними людьми, бо вважає, що зустріч є дуже важливою частиною нашого життя. На своїй сторінці у мережі Фейсбук владика Венедикт постійно публікує духовні роздуми, які користуються дуже великою популярністю. 2008 року в Люблінському католицькому університеті захистив докторську працю на тему «Настоятель як духовний отець. Дослідження у світлі творів преподобного Теодора Студита».

Наталія Куба – Керівник відділу навчання і розвитку компанії SoftServe,активіст «Гомадського Сектору Євромайдану», член Наглядової ради ГУ МВС України у Львівській області. Спеціаліст з менеджменту організацій, економіст, журналіст (зарубіжна публіцистика, націологія та інфо рмація). Учасник українських та міжнародних проектів з бізнесу, економіки, побудови громадянського суспільства, виборчого процесу, євроінтеграції, освіти, соціально-економічного розвитку (Education for Democracy (USAID), Business Management Education in Ukraine (CEUME), Leader. Leading Education and Development (Richard Ivey School of Business. The University of Western Ontario) та інших)

Михайло Сало – бізнес-консультант з фінансових питань. Стажувався в фінансовому департаменті Seton Hall University, США. Протягом 5-ти років очолював Фінансовий відділ Українського католицького університету. Має досвід управлінської роботи в громадських організаціях.  Досвід управлінської роботи в Громадських організаціях: Голова ГО «Львівська Освітня Фундація», член адміністративної ради ГО «Лярш-Україна», член інвестиційної ради УКУ

Зареєструватися для участі можна за посиланням.

Деталі – у події на Фейсбук.

Організатори: Львівська бізнес-школа УКУ, Холдинг емоцій «!FEST», iHUB, Комісія у справах молоді УГКЦ.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!