Молодь Львова запрошують реєструватися на Open Youth Forum 2016

1913 0
4 травня стартувала реєстрація учасників Open Youth Forum 2016. Це молодіжний форум, мета якого – сформувати середовище для створення і реалізації нових міжнародних проектів, а також обмін досвідом. Організатори – учасники ГО «Молоді лідери України».
фото: biggggidea.com

фото: biggggidea.com

Open Youth Forum 2016 відбуватиметься 4-6 липня на Львівщині. До участі запрошують молодих лідерів віком від 14 до 20 років, яким важливе майбутнє суспільства та досягнення нових цілей. Організатори кажуть, що під час відбору учасників зважатимуть на досвід у реалізації проектів, активну громадську діяльність та суспільну позицію.

У програмі Open Youth Forum 2016 – лекції міжнародних тренерів та фасилітаторів, практичні методи для реалізації власних ідей, ознайомлення зі способом життя справжніх лідерів тощо. Також кожен учасник долучиться до створення проекту в одній із категорій, серед яких – соціальна допомога, освіта, екологія, медіа та культура.

Зареєструватися на форум можна за посиланням.  https://goo.gl/z2ym35

Для того, щоб Форум відбувся, підлітки-організатори залучають ресурси від різних підприємців та прихильників ідеї розвитку нового покоління лідерів України. Окрім того, на спільнокошті «Велика ідея» відбувається збір коштів на різні організаційні потреби. Деталі за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!