Молодь Львова запрошують у паломницьку подорож до Риги

2610 0
Учасники мандрівки зустрічатимуть Новий рік у Ризі.
фото: galyleia.org.ua

фото: galyleia.org.ua

БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ запрошує молодих людей віком 17-35 років взяти участь у паломницькій подорожі до Тезе на європейську зустріч молоді у Ризі (Латвія). Подорож триватиме з 24 грудня 2016 по 4 січня 2017 року. Зареєструватись можна до 1 листопада.

Маршрут подорожі: Львів – Мінськ – Таллін – Гельсінки – Рига – Вільнюс – Гданськ– Лльвів. Поїздку очолить духівник о. Тарас Милян, керівник Фундації Духовного Відродження, який протягом багатьох років супроводжує молодих людей у різноманітних духовно-відпочинкових подорожах.

Внесок учасника: 260 євро та 100 грн.

У вартість входить:

реєстраційний внесок у Тезе, проживання та харчування;

проживання в готелі у Таллінні та Вільнюсі зі сніданками;

переїзд автобусом;

супровід духівника та керівника групи;

паром з Таллінна до Гельсінкі;

медичне страхування, оформлення документів, роздатковий матеріал;

екскурсії у кожному місті згідно маршруту.

У вартість не входить: оплата послуг візового центру та виготовлення візи (зазвичай віза є безкоштовною), проїзд громадським транспортом у Європі, вхідні квитки у музеї, галереї та ін.

Детальна інформація за телефоном: 067 679 02 07;  261 13 89 або ж на www.foundation-la.com.ua

Детальна інформація про маршрут:

24 грудня – виїзд зі Львова до Мінська (нічний переїзд)

25 грудня – приїзд до Мінська (екскурсія, вільний час, нічний переїзд у Таллінн)

26 грудня – приїзд у Таллін (екскурсія, вільний час, поселення у готелі)

27 грудня – паром до Гельсінки (екскурсія, вільний час, повернення паромом у ТАЛЛІНН, виїзд у РИГУ, де проводиться європейська зустріч молоді).

28 грудня – 1 січня - перебування в Тезе

28 грудня – прибуття зранку до Риги, де ви отримаєте усю інформацію. Перша зустріч із парафією та сім’єю, що приймають. Вечеря, потім вечірня молитва у Виставковому Центрі Ķīpsala та у Арені Rīga

29 – 31 грудня – ранкова молитва у парафії, що вас приймає, потім маленькі групки ділення та зустріч з людьми, що залучені до життя місцевої парафії. Спільний обід. Денна молитва у церквах в Старому Місті та у Виставковому центрі Ķīpsala. Семінари у різних місцях в центрі міста на тему соціальної активності, віри, внутрішнього життя і художньої творчості.

31 грудня – зустрічі по країнах. Вечеря, потім вечірня молитва у Виставковому Центрі Ķīpsala та Арені Rīga. Молитовне чування за мир у всьому світі, що продовжуватиметься "фестивалем народів" у парафії, що вас приймає.

1 січня – участь у ранковій службі в місцевих церквах, потім обід разом з сім’єю, що вас приймає, виїзд у Вільнюс, поселення у готелі

2 січня – екскурсія та вільний час у Вільнюсі, переїзд до Ґданська

3 січня – приїзд у Ґданськ, екскурсія, вільний час, виїзд у Львів

4 січня – приїзд до Львова.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!