Молодь з Індії та Тунісу приїде до Львова вивчати українську мову

2245 0
14 липня Міжнародна молодіжна організація AIESEC розпочинає новий культурний проект «Colors of Lviv» («Кольори Львова»). До міста завітають волонтери з різних куточків світу (Індонезія, Індія, Польща, Туніс тощо) для того, аби 6 тижнів досліджувати культуру та самобутність українського народу, вивчати українську мову. До проекту може долучатись львівська молодь, яка зможе спілкуватися англійською мовою з іноземцями, поговорити про культуру, традиції тощо.
Фото: dccollegecounseling.com

Фото: dccollegecounseling.com

Волонтери відвідуватимуть містечка, музеї, фестивалі, замки Львівщини. Для них проводитимуть культурні заходи, зустрічі з відомими діячами та поїздки в Карпати. Іноземці фіксуватимуть побачене на фото та відео, писатимуть публікації у соцмережах, блогах та інших медіаресурсах, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Проект має на меті відкрити Західну Україну для іноземних студентів. Проект «Colors of Lviv» має показати все різноманіття, що є в нашому місті та довкола нього. Погляд зі сторони тієї молоді, яка готова їхати за 5-7 тисяч кілометрів від дому, аби побачити та дізнатись щось нове. Звісно, волонтери побачать Львів типовий – чудові фасади, бруківка під ногами, дощ та сонце в один день, кнайпи, музеї міста, виставки, фестивалі, ботанічні сади. Але також на них чекає екскурсія нічним Личаківським цвинтарем», – розповіла керівник проекту «Кольори Львова» Лідія Забродська.

Також іноземні гості побувають в замках «Золотої підкови»: Олеському, Підгорецькому та Золочівському. «Також ми передбачили подорожі до Белза, Жовкви, Сокаля, Самбора, до дивовижних Карпат. Щотижня у нас будуть поїздки до дитячих будинків. Гості розповідатимуть про те, звідки вони, що таке Індонезія та чим вона відрізняється від, скажімо, Малайзії, гратимуться та проводитимуть час з дітьми», – додала організатор.

За додатковою інформацією звертатися: www.lviv.aiesec.ua.

Контактна особа: Лідія Забродська, тел. +38 (063) 717 99 81, e-mail: [email protected].

Довідка:

AIESEC – це міжнародна молодіжна організація, що представлена у 124 країнах світу. Організація надає студентам та нещодавнім випускникам платформу для розвитку лідерських якостей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!