Молоді вчені зі Львова отримали премії від Президента

2772 1
Президент нагородив одразу кількох львівських молодих вчених.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Згідно з Указом Президента України Петра Порошенка «Про присудження премій Президента України для молодих вчених 2017 року» нагороди отримали 

Відтак, за роботу «Моделювання напружено-деформованого стану кусково-однорідних пружно-пластичних структур з міжконтактними зазорами та тріщинами» нагороди від Президента отримали Козачок Олег Петрович та Куротчин Леся Романівна – випускники ЛНУ імені Івана Франка, кандидати фізико-математичних наук, молодші наукові співробітники Інституту прикладних проблем механіки і математики імені Я.С.Підстригача НАН України та Яцик Ігор Миколайович – інженеру І категорії ЛНУ імені Івана Франка.

За роботу «Мобільні туристичні інформаційні технології з рекомендаційною безпековою компонентою» премію від Президента отримала аспірантка НУ «Львівська Політехніка» Савчук Валерія Володимирівна.


Читайте також:
5 Січня, 2018 10:54
Дара А вчені Фізико-механічного інституту імені Г.В.Карпенка НАН України, що у Львові на вул. Науковій, не львівські вчені?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!