У Львові школярів 1-4 класів харчуватимуть безкоштовно

2426 0
Сьогодні, 14 січня, на пленарному засіданні Львівської міської ради проголосували про затвердження програми безоплатного харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх закладів на 2016 рік. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.
фото: ivona.bigmir.net

фото: ivona.bigmir.net

Безоплатне харчування учнів 1-4 класів буде здійснюватися за рахунок видатків фонду міського бюджету м. Львова, передбачених на 2016 рік.

На даний час у 1-4-их класах навчальних закладів м. Львова навчається 27 357 дітей. Вартість харчування на одну дитину становить 9,4 грн. Вартість безоплатного одноразового харчування для дітей 1-4-их класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова становить 36 001 368,00 грн.

Право на безоплатне харчування мають діти певних категорій:

-          діти-сироти

-          діти позбавлені батьківської опіки

-          діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах

-          учні 1-4 класів із малозабезпечених сімей.

«Окрім того, у м. Львові функціонує ще 2 програми, які надають право на безкоштовне харчування дітям. Це є діти сімей учасників АТО, від дошкільного віку і включаючи учнів до 11 класу, а також діти із багатодітних родин – це дошкільнята і школярі до 11 класу», - зазначила Зоряна Довганик, в.о. начальника управління освіти ЛМР.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!