Молодші школярі у Львові збиратимуть кошти для військових. Як долучитися?

1753 0
30 вересня, у середу, в навчально-виховному закладі «Школа Святої Софії» відбудеться благодійний ярмарок з нагоди святкування іменин школи. Виручені від продажів кошти буде передано на потреби військових, що лікуються у Львівському військово-медичному центрі Західного регіону.
фото: ugcc.lviv.ua, sofia.first.net.ua

фото: ugcc.lviv.ua, sofia.first.net.ua

Урочистості з нагоди святкування іменин школи розпочнуться із Божественної Літургії в Храмі Святопокровського монастиря сестер Студиток. У цей день, 30 вересня, церква вшановує пам’ять святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Упродовж святкування можна буде не тільки скуштувати великий іменинний торт, спечений спеціально батьками вихованців, а й ознайомитись із творчістю школярів закладу. Традиційно, на завершення дійства, відбудеться сам благодійний ярмарок, де можна буде придбати вироби учнів за «софіївки» – символічні номінали закладу.

Програма свята

11:00-12:00 год. – Божественна Літургія в храмі Святопокровського монастиря сестер Студиток.

12:15-13:00 год. – урочиста частина.

13:15.-14:00 год. – частування.

15.00-16.00 год. – святковий ярмарок.

Місце проведення акції: м. Львів, вул. Вічева, 2 територія Святопокровського монастиря сестер Студиток.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!