Молодих артистів запрошують до участі у Святі музики

1591 0
Зголоситися можна до 15 червня.
Фото: pauldorpat.com

Фото: pauldorpat.com

До участі в цьогорічному фестивалі музики у Львові вже зголосилися 17 гуртів та виконавців, а також 16 локацій, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Свято музики триватиме у Львові 21 червня з 10:00 до 22:00.

Організатори закликають зголошуватися молоді колективи та виконавців, які хочуть представити свою творчість публіці. Зокрема, уже зараз погодилися прийняти музикантів три музеї: Івана Труша, Львівський національний музей та, музей Українського мистецтва ХХ ст. імені Андрея Шептицького

Як зазначено у повідомленні, усі виступи свята, що відбудеться 21 червня, безкоштовні для глядачів та неприбуткові для організаторів. Вони збирають заявки на сайті від гуртів, виконавців, волонтерів та власників локацій, які хочуть надати площу для виступів музикантів.

Зголоситися до участі  у Святі музики можна до 15 червня на сайті фестивалю або ж за номерами телефонів:  097 419 77 47 або 063 215 16 64.

Довідка. Свято музики (Fete de la Musique) – це ініціатива, що стартувала у Парижі 1982 року, і наразі охоплює понад 120 країн і 700 міст світу. Щороку 21 червня, у день літнього сонцестояння, музиканти і аматори вільно виходять на вулиці своїх міст, і разом з мешканцями наповнюють їх музичним драйвом. Вже третій рік поспіль Свято музики у Львові підтримує Львівська міська рада, а Львів присутній на французькій всесвітній мапі міст-учасників Fete de la Musique.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!