Львів'ян запрошують на стажування у Відень. Як подати заявку

5776 0
У Львові оголосили конкурс на стипендіальну програму для молодих дослідників з України в Інституті наук про людину (IWM) у Відні на 2015 рік. Стипендія покриває витрати, пов’язані з проживанням, проїздом, медичним страхуванням і поточними видатками на час перебування в Інституті. Стипендіат стажуватиметься впродовж 10 місяців з вересня 2015 до червня 2016 року.
Фото: tajikembassy.at

Фото: tajikembassy.at

Спільна дослідницька програма Інституту наук про людину у Відні (IWM) та Центру міської історії Центрально-Східної Європи у Львові підтримує вивчення європейської спадщини в українській історії. Тематика включає модерну інтелектуальну, культурну, суспільну й політичну історію. Особливо вітаються проекти з урбаністичної тематики або з головних напрямків досліджень Інституту наук про людину, повідомляє Центр міської історії.

Стипендіат також забезпечується кабінетом, інтернетом, засобами для наукової праці та іншими відповідними ресурсами у Відні.

Вимоги до кандидатів

  • Мати українське громадянство або постійно мешкати в Україні на період навчання чи дослідження
  • Навчатися в аспірантурі або нещодавно захистити кандидатську дисертацію
  • Мати не більше ніж 35 років

Умови складання заявок

Заявка повинна містити:

  • Опис проекту англійською мовою (не більше ніж 3 сторінки з подвійним інтервалом між рядками)
  • curriculum vitae, що включає список публікацій, англійською мовою
  • два рекомендаційних листи (бажано англійською мовою)

 

Термін подання заявок – до 31 січня 2015 р.

Заявки з усіма необхідними матеріалами можна надсилати електронною поштою у формі прикріплених додатків (Word або PDF) на адресу Ірини Мацевко: [email protected]. У темі листа зазначити IWM Fellowship. Рекомендаційні листи окремо надсилають особи, які рекомендують кандидатів на цю ж e-пошту.

Комісія розгляне заявки та обере кандидатів для співбесіди, яка відбуватиметься на початку квітня у приміщенні Центру у Львові. Ухвала про присудження стипендії оголошується не пізніше 10 квітня 2015 р.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!