Молодих журналістів та студентів запрошують на тренінги з інтернет-телебачення

3924 0
Студентів факультетів і кафедр журналістики, молодих журналістів з досвідом роботи до 3-х років та громадських активістів Львівської, Тернопільської та Донецької областей запрошують взяти участь у проекті «Розвиток мережі регіонального інтернет-телебачення в Україні».

Усі учасники проекту пройдуть навчання у режимі онлайн-вебінарів та спільних тренінгових сесій у Львові практичним навикам роботи у нових телевізійних медіа (інтернет-телебачення), зокрема - навичкам підготовки та проведення онлайн-трансляцій з місця подій, онлайн-інструментам інтерактивного зв’язку з глядачами Інтернет-ТБ, особливостям створення контенту для Інтернет-телебачення, навичкам просування контенту  у соціальних медіа, відеоблогерству тощо, інформують організатори – громадська організація «Свобода слова» (м. Львів) за підтримки Посольства США в Україні.

Чому варто подати заявку?

Під час вебінарів учасники зможуть:

- навчитись особливостям роботи журналіста в Інтернет-телебаченні та створення контенту для Інтернет-ТБ, відеоблогерству;
- навчитись навичкам підготовки та проведення онлайн-трансляцій з місця подій;
- здобути навички роботи з цифровими аудіо- та відеозаписами, необхідні для роботи в інтернет-виданнях та онлайн-телебаченні;
- навчитися просувати власний контент у соціальних медіа;

- ознайомитися з онлайн-інструментами інтерактивного зв’язку з глядачами Інтернет-ТБ;
- зрозуміти, як може використовувати журналіст сучасні цифрові гаджети.

Усі вебінари проводитимуть відомі українські журналісти, медіа-тренери та редактори-практики. Після закінчення навчання учасники отримають сертифікат-підтвердження про його проходження з переліком тем усіх вебінарів.

Кому варто взяти участь?

Ми заохочуємо взяти участь у навчанні студентів факультетів чи кафедр журналістики 4-5-го року навчання, а також молодих журналістів з досвідом роботи до 3-х років, що планують працювати у проектах інтернет-телебачення або вже працюють у них.

Цільові регіони: Львівська, Тернопільська, Донецька області.

Як виглядатиме навчання?

Навчання триватиме з вересня по листопад 2014 року. Під час вебінарів, які проходитимуть 2 рази на місяць, учасники працюватимуть групами у комп’ютерних класах в своїх регіонах. Підсумкове навчання у вигляді триденних спільних тренінгових сесій пройде у Львові. Кожен вебінар триватиме від 4 до 8 годин (з кава-паузами). Протягом вебінарів учасники проекту виконуватимуть практичні завдання, матимуть змогу поставити тренеру запитання та застосовуватимуть ті інструменти, які демонструватиме тренер.
 

Як взяти участь?

Для цього слід заповнити до 4 вересня 2014 року онлайн-анкету за адресою:
http://bit.ly/1qOzuaD

Відбір учасників відбувається на конкурсних засадах. Відібрані учасники будуть повідомлені до 4 вересня 2014 року. Обов’язкова умова участі: присутність у соцмережах, розуміння базових принципів онлайн-журналістики.

Участь у навчанні є безкоштовною.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!