Море, холодильник і квадратний метр. Огляд акцій та знижок у новобудовах Львова

2603 0
Tvoemisto.tv розповідає, що пропонують забудовники Львова в подарунок при купівлі квартир у новобудовах.
ілюстративне фото: polskapraca.in.ua

ілюстративне фото: polskapraca.in.ua

Скільки можна зекономити або що можна отримати додатково при купівлі квартири в новобудовах Львова — в огляді акційних пропозицій, який підготовлено за участі каталогу новобудов Львова «Енциклопедія Новобудов».

«Традиційно на своєму сайті ми збираємо та публікуємо всі актуальні ціни та акції забудовників. Цього року пропозиції дуже різноманітні — як у виборі того, що можна зекономити, так і у тривалості самих акцій», — говорить співзасновник одного з найбільших сайтів нерухомості  «Енциклопедія новобудов» Денис Шульга.

Квадратні метри в подарунок від Lev Development

Таку акцію для своїх клієнтів пропонує девелоперська компанія Lev Development. Акційна пропозиція актуальна з 19 грудня по 19 січня при купівлі квартири в ЖК Obriy2 по вул. Малоголосківській.

У перерахунку на кошти реальна економія становить від 400 гривень на метрі квадратному. Акція поширюється на всі квартири комплексу. Фактично чим більша квартира, тим більше подарункових метрів можна отримати. Додатково компанія повідомила і позитивну новину — змінились терміни здачі в експлуатацію ЖК Obriy2 — перша секція має бути введена в експлуатацію вже у четвертому кварталі 2019 року.

Cам комплекс позиціонується як «апгрейд попереднього досвіду» — до барбекю-парку першого ЖК Obriy забудовник додав лобі-бар у холі під’їзду, де можна відпочити чи провести зустріч, дитячий центр «Бейбі-клаб» і спортивний зал. Детальніше про об’єкт — на сайті компанії.

Відпочинок на морі

Пропонує будівельна компанія «Квітка» для клієнтів, що куплять квартири до 31 грудня 2018 року. Вартість поїздки прирівняна до еквівалента 25 000 грн. Акція поширюється на десять двокімнатних квартир у першій секції житлового комплексу «Вільне Місто» на вул. Професора Буйка.

Сертифікат на подорож

Подібну до попередньої пропозицію має і житловий комплекс «Парк Авеню», що будується на вулиці Стуса біля Снопківського парку. Придбавши тут квартиру, покупець отримує подарунковий сертифікат, який можна обміняти на подорож у будь-яку країну на вибір.

Знижка на квартири з ремонтом та холодильник в подарунок

З 11 грудня по 25 грудня 2018 року компанія «НоваБудова» підготувала особливий подарунок до зимових свят — кожен, хто в цей період придбає квартиру з ремонтом, отримає знижку до 20 000 гривень і подарунковий сертифікат на 8000 гривень для покупки холодильника. Акція дійсна на квартири в житловому комплексі «Щасливий».

Акційна знижка в 25000 грн та знижка учасників бойових дій

Акція дійсна до 25 грудня в житловому комплексі «Континент», що будується у Франківському районі — вулиці Трускавецька-Пулюя.

Стандартні ціни в комплексі — від 11 900 грн/кв. м. Додатково на сайті є повідомлення про рішення керівництва запровадити знижки до 10% на будь-яку квартиру для учасників АТО та ООС, членів сімей загиблих учасників АТО та ООС, учасникам бойових дій і сім’ям героїв Небесної Сотні.

Раннє бронювання та спеціальні ціни на квартири

На період свят запровадили спеціальні ціни на квартири в житловому комплексі «Хмельницький Парк», що на вулиці Богдана Хмельницького, 230. Ціни на квартири — від 12 000 грн/кв. метр. Детальніше про комплекс — за посиланням.

Також актуальною залишається послуга раннього бронювання на квартири в новому комплексі De Lux 2 на Малоголосківській.

Акційні ціни, підвал у подарунок

Акційні ціни на квартири у всіх своїх об'єктах — «Грінвіль Хаус», «Місто Трав», «Грінвіль Парк» — пропонує компанія Greenwille.

Підвал у подарунок до квартири можна отримати, скориставшись пропозицією від компанії «Глобус». Акція діє при купівлі квартири в житловому комплексі «Глобус Еліт», що будується на вул. Некрасова в Личаківському районі. 

Акційну ціну 750 доларів/кв. м встановила компанія «Галицький Двір» на час новорічних свят для останніх квартир комплексу «Львівський Дворик», що на вул. Хмельницького, 76.

Зіркова пропозиція в новому об’єкті від компанії «Ваш Дім»

В час свят компанія, відома своїми проектами малоповерхової забудови Villa Magnolia, представила можливість купівлі квартири в новому ЖК «Пасічний» за спеціальними цінами початку продажу — від 15 340 грн/кв.м. Нова, 5-а черга будівництва, стає продовженням попередніх комплексів «Пасічного» — розширення подвір’я без машин, двостороння орієнтація під’їздів, інтер’єрне оформлення холів та сходових маршів.

На вибір пропонують оновлені планування квартир і водночас продовжують вдосконалення аріхтектурного та ландшафтного оформлення подвір’я і комплексу. Зокрема, заплановано за допомогою біодренажу зробити дощове водовідвення частиною ландшафту — вода збиратиметься в струмки, які утворюватимуть WaterWall, що стане унікальним наразі рішенням для Львова. Саме будівництво, яке відноситься до класу доступного житла, за рахунок всіх архітектурних і інфраструктурних рішень вирішили спозиціонувати як «Зірковий вибір». Детальніше про квартири — на сайті нової черги комплексу.

Більше актуальних пропозицій нерухомості з цінами та акціями можна переглянути на сайті «Енциклопедія Новобудов».

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!