Мороз, туман та ожеледиця. Тепліше стане аж наприкінці тижня

913 0
Сьогодні, завтра буде ще морозяно, а вже наприкінці тижня обіцяють до +10 тепла, але з дощами.
Фото: Львівський гідрометцентр

Фото: Львівський гідрометцентр

Сьогодні, 10 березня, у Львові та на Львівщині синоптики прогнозують морозяну погоду. Подекуди температура сягатиме 10 градусів морозу. Місто та область огорне туман, повідомляє Львівський гідрометцентр.

Погоду сьогодні визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску та вплив висотної улоговини. Також синоптики попереджають про небезпеку на дорогах.

Читайте також: На Львівщині збільшується рівень води у річках. Де можливі підтоплення

Загалом, буде хмарно з проясненнями. Вдень падатиме невеликий сніг, подекуди мокрий.

Дороги Львова та області огорне ожеледиця. Тому водіям та пішоходам потрібно бути дуже уважними під час руху.

Вранці Львівщину вкриє слабкий туман. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура зранку коливатиметься від 5 до 10 градусів морозу, а вдень – від 0 до 5 градусів тепла.

Завтра, 11 березня, буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, вночі 3-8 м/с, вдень 9-14 м/с. Температура вночі 5-10 градусів морозу, вдень 2-7 тепла.

12 березня також хмарно з проясненнями. Часом опади (дощ та мокрий сніг). На дорогах ожеледиця, але буде більш вітряно: 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3 градусів морозу до 2 тепла, вдень 4-9 тепла.

13 та 14 березня без істотних опадів, можливий невеликий дощ. Вітер південно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі складатиме від 1 градусу морозу до 4 тепла, вдень 13 березня 4-9 градусів тепла, а 14 березня – 8-13 тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!