Морозний тиждень. Якою буде погода у найближчі дні

5519 0
Синоптики прогнозують морози до 25 градусів, утім, кажуть, що сніжитиме менше.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Цього тижня на Львівщині прогнозують морозну погоду. Зокрема, вночі температура повітря опуститься до 25 градусів морозу. Сильні опади припиняться, інформує Львівський гідрометцентр.

Читайте також: У Львові перекриватимуть дороги, щоби вивезти сніг. Оперативна інформація 

У понеділок, 15 лютого, на Львівщині прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Вночі та вдень можливий невеликий сніг. На дорогах буде ожеледиця. Температура вночі становитиме 9-14° морозу, а вдень – 4-9° морозу. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с.

У вівторок, 16 лютого, на Львівщині істотних опадів не прогнозують. На дорогах можлива ожеледиця. Температура вночі буде 17-22° морозу, при проясненнях – 25° морозу, а вдень – 6-11° морозу. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с.

17 та 18 лютого на Львівщині також істотних опадів не передбачається. На дорогах буде ожеледиця. Температура вночі становитиме 14-19° морозу, вдень – 3-8° морозу. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с.

Читайте також: Безпритульній собаці, яка живе біля Церкви Андрія у Львові, змайстрували будку. Фото

Нагадаємо, у Львові за ці декілька днів лютого випало більше снігу, ніж у березні 2013-го. Сніжитиме, щоправда уже трохи менше, аж до кінця місяця. Також попереду ще люті морози.  Синоптики закликають водіїв та пішоходів бути дуже уважними та обережними і не покидати домівок без нагальної потреби.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!