Політична реклама

Motorola й Intel розробили спільний смартфон

1135 0
Компанії Motorola й Intel представили смартфон RAZR i. В апараті, який працює на базі Android 4.0, використовується процесор Intel Atom.

Процесор є одноядерним, однак підтримує технологію Hyper-threading. Тактова частота чіпа сягає двох гігагерц. Процесор належить до лінійки Medfield, яку Intel запустила в 2012 році. У неї входять «системи-на-кристалі» на архітектурі x86, призначені для використання в смартфонах і планшетах.

Razr i отримав екран Super AMOLED з діагоналлю 4,3 дюйма і роздільною здатністю 540 на 960 пікселів. Екран займає практично всю передню панель апарату, підкреслює Motorola. Товщина корпусу смартфона — 8,3 міліметра. Ємність батареї становить 2000 міліампер-годин. Зовні RAZR i схожий зі смартфоном Droid RAZR M, анонсованим п'ятого вересня.

Особливістю RAZR i буде надшвидка камера: вона приходить в стан готовності менш ніж за секунду. Для виклику програми «Камера» передбачена окрема кнопка. Швидкість зйомки становить десять кадрів в секунду. Роздільна здатність фотоматриці в смартфоні дорівнює восьми мегапікселям. 

В Європі апарат надійде в продаж у жовтні. 

Джерело:ВКурсе

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!